El missalet Regina

Si Nova York no és la ciutat més meravellosa i impressionant del món, que baixe del cel el garrot de Sant Ramon Nonat i li trenque el llom a qui ho dubte.

L’any 1931 s’acabà de construir el magnífic Empire State Building (que s’ho mire Calatrava) i la seu de Nacions Unides quedà enllestida l’any 1952












Sense importar un carall tot aquest desenvolupament humà, el mateix any Espanya donava al món una altra gran obra: el Misalito Regina del pare Luis Ribera, c.m.f. que resultà ser l’arma de destrucció neuronal (NDW, en anglès) més perillosa que ha creat l’home.

Es varen publicar al voltant d’un milió d’exemplars que encara romanen amagats als calaixos de les còmodes esperant l’oportunitat de llançar la seua càrrega neuroletal.

 Les mascletaes nuclears que també per aqueixos anys esclataven al desert de Nevada, no són res al costat d'aquesta màquina que hauria d’haver anat acompanyada d’un comptador Geiger per a la seguretat dels xiquets de primera comunió, sos pares i demés família. 

Ací tenim una de les parts més destructives del missalet, “las deprecaciones para alcanzar una buena muerte” de les que sols anem a mostrar-ne quatre, d'un total de quinze, atesa la perillositat que suposa fins i tot per a les persones adultes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Prelados ilustres